30 d’agost 2008

Les "7 bajadas de Tella"

Nozone:
Doncs sí, ara sí que sí!
després de que en demolits aconseguís fer alinear tots els planetes del sistema solar, vam poder anar a fer les 7 Baixades de tella i així treure's la espineta jejej!!!

Això sí, missió fracassada "es que hi havien caçadors i per això no vam poder fer totes..."

Quedem a les 8 a casa del demolits, faig tard per adormir-me com sempre... i que no tinc els temps controlats per fer alguaire-lleida-raimat!!! (excuses...)

Carreguem bicis i material a tutiplen a la superfurgo i posem a todo rumbo. Som 5 els agrosarats: 4 bikers i el sacrificat (jo mateix) que fa de remuntador, encara que al final faig més de baixador de furgo que altra cosa :P

Paradeta a Ainsa a esmorzar, sense presses. I llavors ja fins a Tella on preparem bicis i demés material comencem tardet, per alla a les 11 i mitja. Jo tiro cap avall i ells farien la Tellaexprés on ells haurien d'haver arribat primer que jo però al final tinc que esperar una bona mitja hora, havien punxat 3 vegades jajaj! ja comcencem... ;-)

Bé, a partir d'aquí que ho expliqui els bikers, que la meva rutina es tractava de baixar la furgo, llegir el diari mentre els esperava i aixi anar fent. De relax.

A cascala!!!

Demolits:
Hauràs d'editar el títol i posar les 4 baixades que vam fer ....

Doncs això, que he acabat amb la maldició, i tot i que no ens va sortir un dia rodó ens ho vam passar força bé.

Vam començar pel tellaexpress, que amb les darreres plujes està molt més pedregós, i no em va acabar d'agradar. Tres punxades.

Després li vam tirar al que surt de dins del poble, i a remarcar la cara de tots quan ens va tocar passar per un mar d'ortigues d'un metre d'alçada, jejeejej. Feia dies que no hi passava ningú. Després una zona que no estava malament, amb dos miniosties al mateix lloc, més corriolet portador, enllaç per carretera, camí trencat i més corriol. I aquí el susto del dia, ja que el miromaster va tindre una caiguda d'aquelles que fan por, al caure de costat per una pared d'uns dos metres, que després era un pedregar avall. Entre la sort, les proteccions i un matoll salvador només va baixar 4 o 5 metres avall, però als que ho vam veure en directe se'ns va glaçar la sang. La bici va anar a para un 15 metres més avall. Després una estona per recuperar-nos tots de l'ensurt, 3 punxades més i fins la furgo.

Dinaret potent, i molta mandra de tornar, que feia molta calor .... jejeje. I com a sobretaula una sessió de posar parxes per arreglar càmeres, que ja ens les haviem pulit totes.

Per la tarda voliem anar a fer la del rio muerto per començar, però just al principi on s'agafa el camí comu estaven tirant al plat. Li pregunto a un dels tios que estaven per allí i em toca el prototipus exacte de caçador imbècil i gilipolles, amb frases d'aquelles de que penses que el que es podria fer amb aquest tio i una escopeta seria fotre-li pel cul. Mantinc la calma i me n'estic de contestar-li com es mereix. Per sort un altre dels que tiraven per allí si que era una persona normal i no munt de merda com l'anterior i ens indica una alternativa per empalmar amb una de les baixades, que era justament la que ja havia fet, però almenys podem sortir d'allí. Tirem un troç per pista i empalmen amb la part baixa de la trialera, una mica bruta però disfrutona, fins a la furgo un altre cop.

Tornem a tirar amunt i anem a fer una de les del dolmen, per no tornar-nos a trobar als tiradors. Decidim fer la que "planeja" una estona per la Canal del cinca per empalmar després amb la baixada a Salinas. La primera part es un puja baixa que a trams fem a peu, que hi ha molt patí, però que compensa de sobres per les vistes. Després pel canal, que té la seva gràcia, fins arribar al corriol de baixada, que és el millor del dia, ja que l'aigua l'ha respectat. Gaudim com a coxinos, arreglem alguna altra punxada i arribem a la furgo. Cares de felicitat, ens canviem, birreta i cap a Lleida, que ja s'està fent fosc.

No ha estat malament el dia, però com sempre passa amb les coses que desitjes molt al final no surten tant perfectes com esperaves, jejejeej

Com a notes técniques del dia, remarcar les 8 punxades, allí s'ha d'anar amb les bicis molt en condicions, i que les bicis després d'un dia com aquest s'enrecorden, jejejej. Moltes marques noves per tot arreu ....

Les dues úniques fotos que he salvat