18 d’agost 2008

Les 100 corbes (Sant Salvador del bosc)

Demolitsteam:
Aprofitant que el Nozone el teniem per la muntanya dedicat a l'aixecament de vidre vam fer una escapada ràpida al montsec a fer les 100 corbes amb 2 pedals i miromaster. Tots el que cabiem a la logística de cotxe, va.

Esmorçar a torrefarrera, amunt, deixar el cotxe al final de la barcedana i continuar amb l'altre fins a l'hostal roig. Bici i amunt. La calor no apretava massa, el camí està molt trinxat de les aigues de la primavera però s'anava pujant. Parada per unflar la meva roda de darrera, que ahir a la nit vaig montar una nevegal ust a davant i la de davant la vaig passar a darrera, sense ni voler tocar la càmara amb slime que estava enganxada a la coberta.

Seguim pujant amb bones sensacions i gaudint del paissatge. Arribem a la placeta, ens posem les proteccions i avall. La primera part supero el meu record de corbes seguides a zero i el deixo en 7, treient-ne alguna que no fa massa temps deixava per impossible. Parada primer a tornar a unflar i després a canviar la càmara de darrera. L'altre parell es van barallant amb les corbes, que aquestes primeres sempre t'agafen en fred.

Arribem a l'ermita, admirem el frikisme de les persones a dins l'ermita i ens fotem les barretes. Un cop agafades forces tornem a tirar avall. Més corbes, torno a punxar i cada cop tots més sueltos. 2pedals que al principi anava una mica a trompicons li va agafant el tranquillo al tema i s'ho passa de metro.

Arribem abaix, amb cares somrients, mentres em plantejo que aquesta trialera s'ha de fer en sec, que en moll com la darrera vegada és una putada.

Cap al segon cotxe, operació recuperació del primer i cap a casa a dinar.

les fotiquis
















I a per més rutes...