22 de juny 2008

Montrebei Xtrem II

Escrit per Demolitsteam

Doncs com que avui ja ens començava a picar massa la calor, i a més anavem justos de temps, hem anat a fer la ruta de Montrebei, però fent trampa. Hem deixat un cotxe a l'embrcador de pont de montanyata i amb l'altre hem pujat fins adalt del montsec, a on es tiren amb el parapent, i d'allí cap avall.

Primer una mica de GR tipus tallafocs, una mica d'investigació a veure si podiem trobar algun corriol nou, amb poc éxit. Pista trencada fins tornar a empalmar la carretera, pista un altre cop puja baixa fins a l'altra banda del castell, corriol traidor fins al castell, pista fins al Lada cremat, corriol potent fins a mas carlets, congost i cap al cotxe un altre cop.

A primera hora del matí no anava gens fi, i per acabar-ho d'adobar, com que ja feia molt temps que no me'n fotia una de consistent, avui he trencat la ratxa. M'he quedat enganxat en una pedra i he sortir per orelles, tot fent un superman suicide no hands, per aterritzar damunt d'una pedra, i a més clavant-me la càmara de fotos a les costelles, amb lo que m'he quedat una bona estona atontadet, jejeje. Curiosament després de la llet he anat bastant més fi ....

Doncs això és tot: ara quan ric o em moco vec les estrelles, suposo que demà ja se'm passarà, espero, jeejeje. La bici ha perdut la tapa de l'indicador de pinyos, o sigui que li hauré de fer algun "apanyu".

El pantano em feia il.lusió veure'l amb aigua i continua igual de sec. El congost impressionant com sempre.
Les fotos

No és la teva millor foto, ehhh



Em feia gràcia repetir aquesta ruta per veure el pantano més ple i està igual que l'última vegada. Definitivament encara falta aigua.






La foto del pantano de l'altra vegada

Nozone:
Allá van les meves fotos...

A todo rumbo


Preparats per sortir....


pimpam, per la pista trencada, observatori al fons.


El lada cremat, inici de la trialera cap a mas carlets


Mítica i típica foto de montrebei


Una altra foto típica.



apa pues!!!