15 de juny 2008

Marxa BTT Vall del Corb

Nozone:
Molt recomanable!!!

Vaig disfrutar de valent... ja que hi vaig anar amb la idea de trobar-me una marx com moltes altes és a dir amb sensació d'haver fet més pista que senderillos i trobar-me en baixades llargues per pista (sacrilegi !!! ).

sobretot pel fet que normalment als recorreguts curts solen ser més de rally q altra cosa.

I què va, una marxa molt equilibrada... amb sabor d'haver fet més sender q pista (ja sé q no és així), una molt bona barreja de pista, camí, corriol amunt, corriol avall tant dels empinats com dels ràpids...

No se pot considerar una ruta d'alt nivell tècnic però si disfrutón... ;)

No vaig fer cap foto!!!

Teletubi:

Aquest any ha estat el millor!!!!

Tenint en compte que soc el representat dels domingueros i afirman que la ruta és bona, i amb els vostres comentaris, de "friki-descenders", dient que us ha agradat la part corriolera. Ques és pot dir mes? ... Dongs que l'any que be a tornar-hi.
Cal dir que tot ha estat a favor: una ruta equilibrada, a l'hombra, un dia sense calor, uns "abituallaments" ben dotats i un bon rotllo general que feia goig de veure. Bè, esperem poder-ho repetir ben aviat.

Per cert, un altre punt a favor, "no gens menys important", per fi he aconseguit una camiseta XL (i ja era el tercer anys que ho intentava). Ara no mes cal que al emprovarmela em vagi be, cosa que retraso per tal de no deprimirme.

Salut i força

Demolitsteam

La veritat es que va ser un bon dia. Per cert, si el primer any et posen els baixadors d'aquest t'haguessis cagat en tot, i ara ja li tires a tot com una autentica larva de freerider, ehhh!!!!

I les tres fotos que vaig tirar