13 d’agost 2007

Fast Alps 2007!!! Dia de viatge



UUUUFFFF!
Després d'uns dies d'incertesa per quadrar agendes i fer el possible i l'impossible aconseguim un espai de temps de l'aventura. Intentaré resumir un mar de sensacions i moments en un toll de paraules.


Dilluns 13
M'aixeco, després d'una nit de dormir poc entre els nervis i coses que havia deixat per l'últim moment. Agafo la "fregoneta tuneà" i cap a recollir al Nozone. Anem tirant tot fent-la petar, paradeta a Ponts, amb una estoneta mentres jo faig unes trucades que m'havien quedat pendents i més carretera direcció la Seu. D'allí cap a Puigcerdà i baixada per la vall que dona a Prada de conflent, gaudint d'quell paratge tant esplendit, mentres anava recordant "batalletes" per aquella zona de époques més salvatges, i anava instruint al meu company de viatge en les característiques bàsiques del "homus and donus francaises"

Un cop a Perpinyà A9 i amunt. Fins a Valence i al desvio de Grenoble proposo fer un tros per nacional. En part per omplir el dipòsit en un super i així estalviar-nos uns 15 euros i en part per veure una mica de paissatge que en aquesta zona ja comença a ser espectacular. Un estoneta més d'autopista, una típica pujada de port alpí d'aquelles que els professionals se'n casquen 3 o 4 en cada etapa menjant només arrós bullit, jejje, i aribem a les Gets. Cerca ràpida d'un restaurant per sopar, amb un éxit relatiu, i cap a plegar l'orella a la furgo, ben aparcadets al parking d'autocaravanes, on semblem la ventafocs. Ens costa una mica adormir-nos, barreja de l'emoció i que només són les 10. Però tampoc teniem res millor que fer ...

DIA DE VIATGE I PAISATGES

Sense presses amunt, la única pressa que vam tenir va ser buscar algun garito per sopar jeje.

Los aguerrits!!!


Instruments varis... no sé si estarien gaire còmodes o què?


Muntanyes ens anaven donant la benvinguda dels Alps... Parc Naturel réginal de Chartreusse (no vai trobar cap botella de dit licor jejeje)




Un cop passat aquest massif, ja vam posar la directa fins a Les Gets per un port categoria "Arrós bullit"