27 de gener 2007

Via verda a Xerta

He sortit de casa a les 7 a 8 sota zero. Entre això i les fotos d'Horta de Sant Joan ahir al telenotícies la cosa promet ...

Una baixadeta ligera per carreteres sense ningú i ja a Xerta, aquí a 0. Ni fred ni calor, la cosa millora. I un sol espatarrant. Començo a tirar amunt a bon ritme, que vull enganxar als altres el més aprop possible d'Horta.

Fa un vent gelat que molesta bastant, i a més de cara. Paso uns quans tunels, faig amistat amb unes cabretes que has estat els únics sers vius que aquelles hores voltaven per allí i arribo a Bot. Faig una paradeta per fer una trucada i menjar una barreta i continuo tirant. A partir d'aquí ja es veu neu. A mig camí d'Horta, o sigui desprès de 29 km's de pujada suau però continuada trobo als altres. Mitja volta i avall, parem a Bot a fer un cafè, i lleugerets tirem avall. Dels 10 que havien de ser s'ha quedat en 2. El fred fa por, jejeje. Arribem a Xerta, després d'uns 59 km's i uns 400 de desnivell, a una mitja no habitual en mi. Carreguem trastes i torno a pujar a Horta a acompanyarlos. Amb la neu està preciós. Tenim feina pendent als ports!!

And that it's all, folk's

Com que feia rasca i anava per feina només n'he fet un parell: Una a les cabretes i una a una entrada d'un tunel.

Llàstima de les d'Horta perquè estava de postal.