27 de setembre 2008

Benasque - Cerler

Escrit per Demolitsteam:
Bon dia, si senyor

Matinadeta, viatge en cotxe de senyors, paradeta a graus a fotre'ns una pasta i arribada a Benasq. Estona d'entreteniment posant i treient aire a la nova forka del nozone, i al cap d'una estoneta amunt.

Primer feia fresqueta, però com que ja no anavem sobrats de temps li tirem pel recte, carretera amunt cap a Cerler. Amb la pujadeta desparareix la sensació de fred i amunt. Arribem a cerler i continuem amunt, en direcció al sostre del dia, on agafarem el primer corriol.

Pr net, però amb un parell de tolles de fang només començar on la "nova" i neta reign del nozone perd la seva brillantor que feia mal als ulls per tornar a semblar una bici endurera com ha de ser, jejejej. Un cop pasada la zona de fang corriol ràpid amb algun pas de pedres per donar-li emoció, fins a Cerler un altre cop. Aquí unes escaletes per provar forques i un tramet de carretera fins al segon corriol, que ens ha de baixar a Benasq.

I aquest és dels que és mereixen nota. Passos tècnics per donar color, barrejats amb trams ràpids on sentir l'adrenalina a les venes, mentres a la cara se't dibuixa un somriure tonto. Pedres i més pedres, de totes formes i posicions, on les bicis treballen de valent i nosaltres gaudim el que no està escrit. Arribada a benasq bastant petats però amb cara de satisfacció.

I de nou amunt un altre cop per la carretera, fins a gairebé Cerler un altre cop, per agafar el tercer corriol del dia. Entrada amb unes escales de fusta que ens fan dubtar i decidim fer a peu, no fos cas que llepessim més del compte. Seguit un tram de tobogans de pedra força entretingut, amb algunes corbes interessants i una xiqueta excursionista que ens mira amb cara de "aquests de quin planeta surten?". Pedres i més pedres per arribar un altre cop a benasq, després d'una baixada a molt bon ritme. Birreta i cap a casa falta gent.

Com a nota técnica del dia vaig posar les suspensions una mica més dures i no van malament del tot, no. De moment així és queden.

No vaig pensar a tirar fotos de lo emocinat que anava, i mira que el paissatge s'ho mereixia.

Salut!!

Fotos Nozone:
Estic perdent facultats... només vaig tirar aquestes quatre fotos que ni fu ni fa!

Al mirador de Benasque


El valle de benasque


xinoxano i na fen


N'hi ha que son durs de coco "Antes muerto que andando" jejejeje


Què deies a la crònica que vam baixar a peu per les escaletes? Al·lucines nen... he ací la prova inculpatoria, LES VAS FER MUNTAT ehh... jejejeje

Quin fallo lo pedal!!!!!!! no havia de sortir...


ape puess