10 de novembre 2007

Miramar - Fontscaldes

Donc bé, una més pel pot, jejejeje.

Al final 4 intrèpids, una multitud tenint en compte el quorum que tenim ultimament, jejeje

Salutacions, carregar bicis, i avall. Cafè a la masia salat i cap a Fontscaldes. Quan baixem del cotxe fot un vent acollonant i fred, que fa pensar que la divisió del grup entre els de malles llarges i els de curt donarà joc.

Amunt, per variar. Primer per cami, un troç d'asfalt i després un corriolet en pujada i planejant força entretingut. Amb el seu punt però 100% ciclable. Desprès una mica més d'asfalt i pista, fins arribar al primer bucle de la jornada. Pujada per pista però que es va fent, i la primera trialera en condicions.

Molt guapa, pedres gordes que no molesten i tot factible pel meu nivell, al pro l'he pedut als primers 2 metres, per variar, i l'adrenaliner s'ha entestat en seguir-lo, bé, més exactament en intentar-ho, jejejeje.

Tant guapa es la baixda que ens em passat un troç i tot, per lo que ha tocat remontar una mica espenyent la bici. Després un corriol en pujada, més tard planejat i després en baixada fins al començament del bucle. M'ha agrada molt aquest tram.

Pista i carretera fins a miramar, i després tirem cap a les antenes. Aquí el track original tirava per un lloc, però els ulls iluminats del nachondo ens diuen de baixar per la part alta del Yeti. Quina por, però la curiositat ens pot. Bèstia amb ganes el primer tram, molt técnic i si la cagues la caiguda pot ser xunga. El crack baixa, l'adrenaliner tambés tot i que s'estampa a la part d'abaix, sense conseqüencies, i el coco i jo fem una mica de senderisme, per poder gaudir del paissatge ....

Després empalmem amb el yeti d'abaix, i al primer salt de les pasareles el nachondo es compra una parcela. En part ens treu una mica la depressió de sobre de veure que els bons també cauen, però la caiguda ha sigut lletja. S'ha donat un bon cop al costat, tot i que tenint en compte la mà d'arbres que hi ha no s'ha fet res. Una altra passarela amb salt, on aquí compra la parcela l'adrenaliner (i avui ja van ...) i després anar baixant pel sender trialera molt disfruton. Arribem a Fontscaldes un altre cop, i com que la roda del nachondo no està tot lo rodona que ha d'estar, i el seu costat una mica dolorit, decidim finiquitar per avui i cap a casa!

Excepte per lo del nahondo molt bon gust de boca. Zona a repetir, !!!!


Fotos:

Miramar


Camí de pujada i vistes




Intents de foto al segon corriol de baixada. Aquesta gent corre massa per la meva càmara






Miramar


La vista des de les antenes. El mar hi és, eehhh


Diferents estils a la part xunga (però xunga, ehh) del Yeti




Bona volada, però aterrizatge millorable, ehh


I aquí el casco de l'adrenaliner, que s'ha emportat un record






"Videus":

Salt del nachondo


Salt del Adrenaliner, llàstima de no haver continuat filmant "l'aterratge", jeje



Tens algun comentari? Entra al foro!