06 d’octubre 2007

Ermita de Pedra (Àger)

Bé ja he tornat!!! Al final ho hem fet de tarda.

Per mi no ha sigut tanta empantanada com es preveia... podria haver estat molt pitjor.

Això si, la baixada la continuem declarant majoritariament no ciclable, almenys pels mortals! Però és bastant factible amb una bona tècnica jeje.
Tan de bo en tingués la suficient per poder afrontar quasi tota la baixada sense la inestimable ajuda dels peus!!! Pero continaré sent un matat.

El demolits almenys ho ha negociat molt millor que jo i ha pogut superar de forma celebra molts passos i zetas com a bon Gran Mestre que és jejje

Mini crònica que no tinc temps:

3:00 al bar caferó rapid i cap amunt!!!

4:00 Ja a Àger i ja damunt de la bici, començo a patir els efectes d'haver sortit de festa la nit anterior jeje procuraré rebaixar una mica aquesta mala vida que m'esta arrossegant!!! xinoxano cap amunt veiem com tota la pujada del sant alís està asfaltada primer i reg asfàltic després. xinoxano tot parlant de varis temes que ja feie dies que no ens veiem. Paradetes puntuals que el pobre demolits pateix les seqüeles del rodillo matutino ehhh ehhh que et fotras fort cabrooo!!!

5:30 ja som al desvio de colobo. Jo penso: hem tardat lo que alguns en fer tota la pujada i nosaltres quasi només mitja, som uns cracks. ens carreguem de ferralla i vinga avall que tenim feina!
Bueno, al principi era factible, després duna petita remuntada i divagacions de encertar el camí entremig del pedregal d'on estavem fotuts, mos nem fen xinoxano, ara a peu, ara en bici, ara en bici-peu, que si pausetes que si a explicar algun cuento, admirar la vall a punt de la posta de sol, no te res a veure amb les vistes matutines. Al final ja començava a estar fins als ouets de tant pedrolo però ja quedava poc i per fi arribem a la zona de la ermita i comença la segona part, el corriol 100% ciclable i divertit on disfruto(em) de valent i vinga cap a àger que es fa fosc!

7:20 ja arribem a baix, satisfaccions varies, no ha estat un rutón però està prou bé, va bé per agafar confiança i el truquillo amb els pedrolos sueltos. Mirem les seqüeles d'aquestes a les rodes i en fan prescència jeje Per algo estan!

I cap a lleida que cadascú de nosaltres teníem compromisos. I jo ja vaig tancant que ja faig tard!!!!!!!!!!!!!
Demolits, gaynamberguan, ja posaras les afotos, les de la panoràmica ja me les passaras, en format XXL

A PER LA PROPERA!!!

PD: ja no m'enrecordava lo bé que es baixa i lo molt que perdona les errades la gran bèstia parda Giant Reign, no si al final en farà honor del nom de marca-model jeje, QUINA PEAZO DE BICI QUE ES!!! Un no se n'adona de lo que té si no la deixa aparcada una temporada i va amb una de rally puro y duro i torna amb lo tanque. Babas mil!

Les fotos
















Al final no ha estat tant empantanada ehhh!!!

Vols comentar alguna cosa? Entra al foro!