17 de desembre 2006

Calatayud, barrancos de Armantes

Doncs la "locura" ja esta feta jeje.
Ha valgut la pena i molt, més que per la ruta, per la gent que he conegut i l'ambient q s'ha viscut.

A les 6 toca el despertador i pel meu cap m'ha passat seriosament passar de la kdd i dormir 1 o dos hores més i anar a montalegre jeje però amb un cop de voluntat m'he aixecat ja que a les 6:30 ja havia d'estar a la carretera. Mentre voltava per casa m'estae cagant an tot jejje...

Així que res, a la carretera a les 6:30 rumbo calatayud que hi havia de ser a les 9:20 com a molt, no hi ha gaire temps a perdre, GRACIES GPS.
Arribo a les 8:50 desrpés d'uns 260 km amb una mitjana del ordinador de a bordo de 103 km/h mai havia tingut una mitja tan alta jeje.

Caferet a un bar i cap al punt d'encuentro, comencen a arribar tot deu, tots amb una cara de ressaca jejje i congelats d efred, normal, estàvem a -4ºC. Jo no tenia fred... palabrita, amb la tèrmica i la jaquetilla DE SOBRES.

A les 9:40 comencem a pedalar, fem 500 metres de caminet (que no pista) i ja ens fotem en un singletrack que no s'acabarà fins al cap de 30 km. 12 km de pujada pel fons d'un barranc sec, xinoxano, anar sortejant els obstacles, a veure qui era el guapo que se pujava una sèrie d'escalons i tal (DONCS SI, EL GUAPO HE SIGUT JO entre altres jeje però en un d'ells he patinat de costat literalment sense ni donar temps de posar el peu i tinc un bon blau a la cama!

Despres un subebaja sense parar amb alguna baixada mes o menys llarga però de poc desnivell per finalment entrar al canyon de colorado, preciós i curiós.

I finalment toca fer senderismo per remuntar altura i des d'aqui ja seria tot baixada que ja portavem molt retràs degut a que un biker s'ha aostiat i l'anavem esperant, ell anava caminant amb una pàjara de por, li tremolaven fins i tot les mans i les cames... molt bestia.
El ritme que s'ha portat la marxa ha estat bastant bo per mi, anaven de "passeig" o realment estaven petats jjejje en cap moment he patit, que ja és molt!

I desprès cap a Nuevalos a dutxar-me, canviar-me i dinar, que no m'han deixat pagar-lo!!! que generosos, despedida a tutiplen i cap a casa!

Crònica i fotos del foroMTB:
a ruta de hoy es cuanto menos curiosa... bonitas vistas, todo por sendero... como a mi me gusta
No sé que decir la verdad, sólo que se me ha hecho cortissisima.

Pero personalmente, sin desmerecer la ruta, me ha encantado más conocer a todos los que no conocía, este ambiente me ha encantado, un saludo a los que pudé conocer y a los demás, a la próxima!

No queria hacer fotos hoy, pero el paisaje se lo merece así que os dejo unas cuantas:


































Hasta pronto!