13 de maig 2007

La baixada de Montral

Doncs bé, avui aprofitant que tornava a pedalar però volia fer alguna cosa no massa maxacona he aprofitat per anar a fer una rutilla que feia dies que comentava amb el meus nebots, i avui li hem fotut canya.

Al final erem 6, i hem fet combinació de cotxes per no maxcar massa. Uns els hem deixat a Alcover i amb els altres hem pujat fins a Montral i després fins a la cruïlla de la febró. Des d'alli hem començat, seguint un tram de la pedalada de capafonts, primer per pista i després per un gr bastant entretingut, una mica d'empalme per carretera i ja erem a Montral. Allí solventar alguns problemilles mecànics i avall pel gr de la vall de la glorieta.

Aquest GR feia temps l'havia fet a peu, i el recordava guapo, i el paisatge ho és, pero la ciclabilitat baixa, tot i que l'Albert deu ni do. Després un corriol molt xulo però una mica brut, hem sentit jabalis, una mica de pista i l'última trialera de la pedalada d'Alcover.

Un bon matí: una rutilla que m'ha agradat, el genoll m'ha funcionat, bona companyia i pocs incidents. Que més es pot demanar, jejjej

A algú els tolls li han donat feina, jeeje


Algunes imatges del gr







Algun dels trams "poc ciclables", jejeej


Una vista de la vall



L'albert n'ha tirat alguna més, a veure si me les passa.

Ja torno a estar operatiu!!!